Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Videoproductie

Videoproductie door Cine One Films 

VideoproductieVideo is ideaal voor het werven, verleiden en vasthouden van klanten. Mensen kijken nou eenmaal liever naar een video dan dat ze lange teksten moeten lezen. Daarnaast voert een video op uw website sneller gewenste acties uit en blijven potentiële klanten 2,6 keer zo lang op uw pagina. Zo zijn er nog vele andere voordelen. Kortom, video is uiterst effectief. Uiteraard is het mogelijk om zelf een video te maken voor op uw website. Bij professionele videoproductie komt veel meer kijken. Technisch, inhoudelijk en praktisch. 

Tegenwoordig draaien video’s steeds meer om authenticiteit en een eerlijk verhaal. Klanten laten zich namelijk niet meer zo maar iets aansmeren. Bij videoproducties kunt u dit verhaal vertellen met beeld en geluid. Een groot voordeel van een video is dat beweging direct de aandacht trekt. Met een goed script kunt u uw bezoekers vasthouden en vervolgens verleid u ze tot het uitvoeren van de gewenste actie. Zo worden kijkers kopers. 

Diverse soorten video’s van de hoogste kwaliteit 

Voordat de video opgenomen wordt, maken we een script. Dit doen we omdat we graag willen dat alles in één keer goed gaat. Tot slot monteren we de doelgerichte video’s voor elk gewenst platform. Bij Cine One Films maken we daarnaast video’s van de hoogste kwaliteit. Er bestaan vele verschillende doelen om een video te maken. Cine One Films maakt voor u een prachtige video volledig naar uw wensen. Zo maken we graag bedrijfsfilms of promotievideo’s, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een videoclip te maken, aftermovie of een film van uw bruiloft. 

Cine One Films maakt video’s voor u snel, efficiënt en voordelig. Wij weten wat werkt en wat de valkuilen zijn. Vraag ons dus om hulp wanneer u op zoek bent naar professionele videoproductie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.