Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken door Cine One Films 

Bent u op zoek naar iemand waardoor u een promotiefilm kunt laten maken?Bent u op zoek naar iemand waardoor u een promotiefilm kunt laten maken? Dan bent u bij Cine One Films op de juiste plek. Een promotiefilm is de ideale manier om een nieuw product, service of dienst onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Bij Cine One Films laat u voor een voordelige prijs een promotiefilm maken inclusief creatieve sessie, opname, montage en muziek. Wij verzorgen het gehele productieproces, van conceptbespreking tot oplevering. 

Promotiefilms zijn erg populair. Meer dan de helft van de consumenten geeft aan dat zij een promotiefilm bekijken voordat zij tot een aankoop overgaan. Daarnaast is het zo dat het grootste gedeelte van de consumenten liever een video bekijkt dan lange teksten leest. Een goede en professionele promotiefilm kan er voor zorgen dat de verkoop van uw product tot wel 150% wordt verhoogd. Het is de manier om een fantastische indruk achter te laten. 

Promotiefilm van hoge kwaliteit 

Een ander voordeel van een promotiefilm is dat deze breed inzetbaar is. Zo is het mogelijk om de video overal online te plaatsen. Denk aan uw eigen website, alle sociale media kanalen, websites van derden, als commercial op YouTube of via vele narrowcasting kanalen. Promotiefilms ondersteunen daarnaast uw marketingstrategie waardoor uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbetert. Met jarenlange ervaring weet Cine One Films precies waar u naar op zoek bent. Wij maken voor u een promotiefilm van uitstekende kwaliteit, precies passend bij uw bedrijf of product. 

Omdat promotiefilms vaak online worden ingezet, zult u een goed verhaal moeten maken en snel indruk moeten maken. Binnen vijf seconden wordt beslist of de promotiefilm wordt afkeken, of niet. Daarom hebben wij ijzersterke concepten om een video direct interessant en opvallend te maken. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over het laten maken van een promotiefilm, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.