Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dronevideo laten maken

Dronevideo laten maken door Cine One Films 

Dronevideo laten makenWilt u een professionele dronevideo laten maken? Dan bent u bij Cine One Films aan het juiste adres. Cine One Films maakt voor u een mooie dronevideo waar u echt mee opvalt. Of u nu een vastgoedproject, een evenement of een natuurgebied op een unieke manier in beeld wilt brengen. Dronevideos kunnen voor verschillende projecten worden ingezet. Denk aan wervingsvideo’s, marketing video’s, bedrijfsfilms en promotiefilms. Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden. 

In de meeste gevallen heeft bewegend beeld onze voorkeur. Mensen zijn visueel ingesteld en bewegend beeld blijft daardoor beter hangen. Een goede dronevideo heeft dus direct de aandacht van uw doelgroep. Een beeld gemaakt vanuit de lucht zorgt voor een compleet ander perspectief. Als de drone shots gemaakt worden door een professional zorgen ze altijd voor high end videos. Met een dronevideo kunt u uw bedrijf dus echt goed op de kaart zetten op een unieke en indrukwekkende manier. 

Een professionele dronevideo volledig naar wens 

Voor het laten maken van een dronevideo is een goede voorbereiding belangrijk. Wij adviseren daarnaast altijd een gecertificeerde piloot in te schakelen bij het laten maken van een dronevideo. De gecertificeerde piloot weet namelijk precies waar je wel en niet mag vliegen met een drone. Ook is het verboden om zonder certificaat commercieel te vliegen. Voordat er gevlogen wordt met de drone, maakt de videograaf een vliegschema. Hierbij wordt er rekening gehouden met de gewenste beelden. 

Bij Cine One Films bieden wij u uiteraard alleen de beste kwaliteit. Dit doen wij graag tegen passende prijzen. Wij zorgen ervoor dat de dronevideo volledig gemaakt wordt naar uw wensen. Tijdens de bewerking zorgen wij ervoor dat de beelden in de juiste volgorde komen te staan. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over het laten maken van een dronevideo, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.